Linie 596, (Gebouw La Baronne) 7325 DZ Apeldoorn
055 76 00 660
info@lmt-advocaten.nl

Dag van het Erfrecht 22 maart 2019

Dag van het Erfrecht 22 maart 2019

dag van het erfrecht

Kom langs of neem contact op tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ voor een vrijblijvend advies over testamenten en de (afwikkeling van) nalatenschappen

Op de ‘Dag van het Erfrecht’ op vrijdag 22 maart 2019 opent ons kantoor voor u haar deuren tussen 10.00 uur en 16.00 uur en kunt u vrijblijvend langskomen om uw erfrechtelijke kwestie met een van onze erfrechtadvocaten te bespreken. Loop deze dag gerust even binnen, wij maken graag kennis met u. Mocht u op deze dag niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze erfrechtadvocaten voor het maken van een afspraak.  

De ‘Dag van het Erfrecht’ is in het leven geroepen door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland. Met de ‘Dag van het Erfrecht’ vragen we aandacht voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen. 

Mocht u die dag niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze advocaten voor het maken van een afspraak. De contactgegevens van al onze leden en dus ook van de advocaat die het dichtst bij u in de buurt woont gevestigd is, kunt u vinden op deze website.

Hulp bij de afwikkeling van een nalatenschap
Er komt veel kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vooral als de familieverhoudingen onder spanning staan en de communicatie onderling te wensen overlaat. Wie zijn de erfgenamen, wie mag actie ondernemen? Wat zijn mijn rechten en/of verplichtingen als erfgenaam? Wat zijn mijn taken als executeur, hoe moet ik te werk gaan? En wat zijn mijn rechten als onterfd kind? Op deze en andere vragen kan een erfrechtadvocaat antwoord geven.

Uw belangen staan voorop
Onze advocaten kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zowel praktisch als juridisch. Uw belangen staan daarbij vanzelfsprekend voorop. Onze advocaten behartigen uitsluitend úw belangen en kunnen u begeleiden bij overleg en onderhandelingen met de andere betrokkenen. Maar als advocaat kunnen zij u ook bijstaan als er moet worden geprocedeerd om uw recht te halen.

De Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland
De Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland is de door de Nederlandse Orde van Advocaten gecertificeerde vereniging voor erfrechtadvocaten. Elk van onze leden is een specialist op het gebied van het erfrecht en heeft een ruime ervaring met het behandelen van erfrechtzaken en het voeren van erfrechtelijke procedures. Onze vereniging stelt kwaliteit voorop. Gaat het om erfrecht dan bent u bij een lid van onze vereniging aan het goede adres.

Wacht niet te lang met het inwinnen van advies
Als u met een erfrechtelijke vraag zit, of aanloopt tegen problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap, wacht dan niet te lang met het inwinnen van advies. Het erfrecht kent veel regels over strikte termijnen van soms maar een paar maanden waarbinnen u aanspraak moet maken op uw rechten. Het komt helaas regelmatig voor dat te laat advies wordt ingewonnen. Wacht dus niet en kom laat u op de ‘Dag van het Erfrecht’ naar de activiteiten van onze leden informeren. Zie ook: https://www.vean.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: