Linie 596, (Gebouw La Baronne) 7325 DZ Apeldoorn
055 76 00 660
info@lmt-advocaten.nl

Over ons

Uw zaak in vertrouwde handen
Scheiden, hoe doe ik dat?”

“Hoe regel ik de scheiding?”

”Hoe regel ik mediation?”

“Wat is het verschil tussen mediation en scheiden?”

“Hoe kan ik de scheiding optimaal regelen?”

Hoe wikkel ik een erfenis af?

Wat kan ik de kinderen schenken?

Wat als ik het oneens ben met een testament of executeur?


Ter Linden Meijer Tuenter advocaten en mediation is een regionaal advocatenkantoor te Apeldoorn met eigen persoonlijke benadering. Wij helpen u bij het zoeken naar oplossingen en antwoorden op al deze vragen.


Bewogen Fase
Als u wordt geconfronteerd met een scheiding of erfenis, bevindt u zich in een bewogen fase van uw leven. Emoties spelen dan een grote rol. Het is voor u dan niet altijd eenvoudig om de juiste balans te vinden. Wij helpen u daarbij.


Oplossing
Onze benadering is hartelijk en persoonlijk. Met onze ruime ervaring, staan wij u graag terzijde en kunnen wij samen met u zoeken naar een optimale oplossing. Wij weten dat procedures niet altijd het beste in mensen naar boven halen, maar soms is procederen de juiste keuze. We verliezen de zakelijke kant niet uit het oog. Wij helpen u de juiste afweging te maken en kunnen u deskundig begeleiden.


Kennismaking
Het is belangrijk, dat u een goed gevoel en vertrouwen heeft dat uw zaak deskundig behartigd zal gaan worden. Wij maken daarom graag tijd u voor een eerste, inventariserend persoonlijk gesprek. Dit gesprek kunt u zien als een wederzijdse kennismaking, zonder verplichtingen…


Wij zijn Samantha ter Linden, Martha Meijer
en Gerben Tuenter.