Linie 596, (Gebouw La Baronne) 7325 DZ Apeldoorn
055 76 00 660
info@lmt-advocaten.nl

Contact

Ons Kantoor

Neem gerust contact met ons op, wij doen ons best om u zo spoedig mogelijk te antwoorden. U kunt ons goed bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Ons kantoor is naast Station Osseveld in Apeldoorn.

Onze gegevens:

Adres:

Linie 596
(Gebouw La Baronne)
7325 DZ Apeldoorn

Telefoon:

055 76 00 660

Volg ons:

Wat zeggen klanten over ons? 

Wij willen u hierbij heel hartelijk danken voor al uw werk en goede zorgen van de afgelopen jaren. Toen we vierenhalf jaar geleden uw kantoor binnenstapten hadden we geen idee waar we aan zouden beginnen. We hadden op de site gezien dat u gespecialiseerd bent in erfrecht en we hadden vanaf het eerste gesprek vertrouwen in u als advocaat.

Lees verder

Geachte mevrouw Meijer,

ik dank u hartelijk voor de manier waarop u mijn belangen zakelijk behartigd heeft. Deze heeft tot de oplossing geleid van de gecompliceerde erfenis/landproblemen bij onze familie.

Met vriendelijke groeten,


Frans Hettema
Wijchen

anoniem

De afwisseling van schriftelijk contact in combinatie met telefonisch overleg en advies over de verschillende juridische mogelijkheden hebben wij als prettig ervaren.

Vanaf het eerste contact en het op kantoor bespreken van het geschil tot in de rechtbank tijdens de zitting heeft Martha ons op een professionele en daadkrachtige manier bijgestaan. In haar contact was zij op een persoonlijke manier betrokken, maar inhoudelijk was ze zakelijk en doelgericht.

Zowel tijdens het schriftelijk contact met de wederpartij als in het opstellen van de gerechtelijke stukken hebben wij inhoudelijk zoveel mogelijk zelf toegevoegd. In de samenwerking en communicatie met Martha voelden wij ons gehoord en serieus genomen. Zij vertaalde en completeerde onze input naar sterkte en juridisch goed onderbouwde stukken.

De afwisseling van schriftelijk contact in combinatie met telefonisch overleg en advies over de verschillende juridische mogelijkheden hebben wij als prettig ervaren.

Uiteindelijk zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat dat met name door de goede voorbereiding van de zitting en Martha’s vastberaden en adequate werkwijze tijdens de zitting behaald is.