Linie 596, (Gebouw La Baronne) 7325 DZ Apeldoorn
055 76 00 660
info@lmt-advocaten.nl

Dag van de Scheiding

Dag van de Scheiding

Op vrijdag 13 september 2019 tijdens de Dag van de Scheiding geven de leden van de Nederlandse vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) gratis informatie over een echtscheiding.

Tijdens de Dag van de Scheiding openen de vFAS-kantoren hun deuren om informatie te geven over een echtscheiding. Belangstellenden kunnen dan informatie krijgen over onder andere alimentatie, scheiden met kinderen, boedelverdeling en scheiden met een eigen huis. Met de Dag van de Scheiding wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-)partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. 

Meer weten over scheiden of mediation? Bezoek op 13 september tijdens de Dag van de Scheiding en vFAS-kantoor bij u in de buurt.

Over de Dag van de Scheiding
De vFAS is een vereniging van advocaten en scheidingsmediators die gespecialiseerd zijn in het personen-, familie- en erfrecht. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat één op de drie getrouwde stellen op den duur scheidt. Voor de vFAS was dit de aanleiding om een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen: de ‘Dag van de Scheiding’. Het uiteindelijke doel is het verbeteren van het proces rondom echtscheidingen, zodat (ex-) partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan.

 Kijk voor meer informatie over de Dag van de Scheiding op dagvandescheiding.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: