Linie 596, (Gebouw La Baronne) 7325 DZ Apeldoorn
055 76 00 660
info@lmt-advocaten.nl

Een lastige zaak

Een lastige zaak

Anoniem

Nadat er contact was geweest met de rechtsbijstandsverzekering heb ik het probleem tussen mijn stiefdochter en mij met betrekking tot de erfenis van mijn man voorgelegd aan mevrouw Meijer. Zij gaf aan dat het een lastige zaak was maar niet geheel hopeloos zoals door de medewerker van de rechtsbijstandsverzekering was aangegeven. Mevrouw Meijer was bereid de “strijd” aan te gaan.

Ze stond open voor inbreng van mijn kant. Het contact was intensief en constructief. De rechtzaak werd door haar goed voorbereid en kon voor mij met een goed resultaat worden afgesloten. Ik ben erg blij dat ik mevrouw Meijer benaderd heb en dat zij bereid was mij te vertegenwoordigen in een lastige maar achteraf niét hopeloze erf kwestie.