Linie 596, (Gebouw La Baronne) 7325 DZ Apeldoorn
055 76 00 660
info@lmt-advocaten.nl

Ik ben erg blij dat mevrouw Meijer mij heeft bijgestaan

Ik ben erg blij dat mevrouw Meijer mij heeft bijgestaan

“Ik ben erg blij dat mevrouw Meijer mij heeft bijgestaan in een langslepende erfenis kwestie.
In haar contact was zij op een persoonlijke manier betrokken maar inhoudelijk was zij zakelijk en doelgericht. Zij was goed bereikbaar, reageerde snel en stond open voor mijn inbreng.
In de samenwerking en communicatie met mevrouw Meijer voelde ik mij gehoord en serieus genomen. De afwisseling van schriftelijk contact in combinatie  met telefonisch overleg en advies over de verschillende juridische mogelijkheden heb ik als prettig ervaren. Haar deskundige inzet heeft geleid tot het gewenste resultaat. Hiervoor dank ik haar hartelijk.”